Šefas pamokė, kaip iškepti burokėlius, kad visi nustebtų, ir paruošti kosminio skonio žuvį Lrytas.lt skonis Gurmanų klubas Lrytas Premium nariams Europoje populiarios šakniavaisinės ir gumbinės daržovės užkariauja ir Lietuvos restoranų valgiaraščius.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Patiekalas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Patiekalas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Patiekalas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Patiekalas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Restoranas „Atradimai“.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Virėjas A.Mickelevičius patarė prie žuvies patiekalų ruošti nepelnytai užmirštas ropes, salierus, burokėlius.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Restoranas „Atradimai“.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Stalo serviravimas.<br>V.Ščiavinsko nuotr. Daugiau nuotraukų (9) Lrytas.lt Jan 6, 2024, 6:35 PM Patogiausias būdas SUŽINOTI DAUGIAU – sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje! 0 0 0