Gerkite kas rytą pusryčiams ir atsikratysite vidurių užkietėjimo, šlakų, dėl to pagerės odos ir plaukų būklė, patys pasijusite sveikesni, lengvesni ir lieknesni, rašo „Fithaker“.
O jeigu mėgstate avokadų kokteilius, idėjų, kaip juos gaminti, rasite čia.
Kefyro kokteilis pusryčiams
Reikės:
300 ml kefyro;
5–7 džiovintų slyvų;
2 valgomųjų šaukštų avižinių dribsnių;
1 arbatinio šaukštelio smulkintų linų sėmenų;
1 arbatinio šaukštelio kakavos miltelių.
Šiuos pusryčius geriausia paruošti iš vakaro, tačiau galite ruošti iš prieš pat pusryčius.
Džiovintas slyvas užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 5–10 minučių.
Į kokteilių plaktuvą dėkite avižinius dribsnius, linų sėmenis, išbrinkusias slyvas ir kakavos miltelius, supilkite kefyrą ir gerai sutrinkite.
Stiklinę ar kitą indą su kokteiliu statykite į šaldytuvą.
Ryte išgerkite.
Pusryčiaukite taip kasdien. Patys nustebsite – jūsų žarnynas ims dirbti kaip laikrodis, po kelių dienų pagerės savijauta, o po mėnesio net pasijusite esą lieknesni.
Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų lapkričio 23 dieną.