Gaivus valgis: varške įdaryta paprika su salotomis

Pavasarį norisi ko nors gaivaus ir lengvo. Tačiau patiekalas apetitą žadina ir spalvomis. Tad ruoškite patiekalus iš daržovių. Juk tai – ir sveika, ir gardu. Siūlome varške įdarytos paprikos su šviežiomis salotomis receptą.

Varškės įdarą sudėkite į paprikų puseles, įvyniokite jas į foliją ir kepkite orkaitėje apie 40 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Varškės įdarą sudėkite į paprikų puseles, įvyniokite jas į foliją ir kepkite orkaitėje apie 40 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2014-03-28 07:00, atnaujinta 2018-02-15 01:31

Patiekalui reikės:

3 paprikų;

800 g varškės;

3 kiaušinių;

saujos petražolių; 

ciberžolės;

mėgstamų prieskonių. 

Salotoms reikės:

špinatų;

gražgarsčių;

šviežio agurko;

moliūgo sėklų;

citrinos sulčių;

medaus;

aliejaus.

Paprikas perpjaukite per pusę, išimkite sėklytes.

Pasiruoškite varškės įdarą: išplakite 3 kiaušinius, sumaišykite su varške, susmulkinkite česnaką ir petražoles, viską sumaišykite.

Pagardinkite žiupsneliu ciberžolės, pipirais, druska, jūsų mėgstamais prieskoniais. Varškės įdarą sudėkite į paprikų puseles, įvyniokite jas į foliją ir kepkite orkaitėje apie 40 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.

Kol keps paprikos, paruoškite salotas: špinatus, gražgarstes ir supjaustytą agurką sumaišykite, pakepinkite moliūgų sėklas ir užbarstykite. Salotas pašlakstykite padažu, kurį paruošite sumaišę aliejų, citrinos sultis, pagardinę medumi ir druska.

Skanaus!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.