Pagardas iš braškių keptai vištienai ar kiaulienai

Paskaninkite šia pikantiško skonio uogiene ant grotelių keptą vištieną ar kiaulieną.

Pikantiška braškių uogienė-pagardas.<br>123rf nuotr.
Pikantiška braškių uogienė-pagardas.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 14, 2015, 10:47 AM, atnaujinta May 31, 2022, 11:51 AM

Reikės:

  • 500 g braškių
  • 250 g „Dansukker“ cukraus uogienėms
  • 4 šaukštų balzaminio acto
  • 2–3 šaukštelių maltų juodųjų pipirų

Nuplaukite ir kruopščiai atrinkite uogas. Tada kartu su cukrumi pavirkite 5 minutes. Paskui pilkite balzaminį actą, gardinkite juodaisiais pipirais ir dar pavirkite keletą minučių, kol masė bus pageidaujamo tirštumo. Atsargiai nugriebkite putas. Išpilstykite į šiltus sterilius stiklainius. Uždarykite ir laikykite vėsioje vietoje.

Receptą sukūrė „Dansukker“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.