Žvarbią dieną sunku atsispirti trintai moliūgų sriubai

Jei dar turite užsilikusių moliūgų, siūlau išbandyti šią trintą sriubą. Ši sriuba labai paprasta, nereikalaujanti daug laiko ir pastangų, o skonis tikrai puikus. Tokiu žiemišku oru jai neatsispirs nė vienas!

Trinta moliūgų sriuba.<br>D.Brazienės nuotr. iš „Skonių kelionė“.
Trinta moliūgų sriuba.<br>D.Brazienės nuotr. iš „Skonių kelionė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Dalia Brazienė (Facebook/“Skonių kelionė“)

Dec 17, 2015, 10:10 AM, atnaujinta Sep 28, 2017, 9:26 PM

Reikės:

1 kg moliūgo,

5 česnako skiltelių,

žiupsnelio kario,

žiupsnelio ciberžolės,

2 puodelių mėgstamo sultinio,

aliejaus kepimui

Kubeliais supjaustytą moliūgą pakepiname. Kai suminkštėja, dedame smulkintą česnaką, beriame karį, ciberžolę. Dar pakepiname kelias minutes. Viską dedame į verdantį sultinį ir dar paverdame apie 10 min. Tuomet sutriname trintuvu iki vientisos masės.

Pilame į lėkštę, puošiame grietine, juodojo sezamo sėklomis ir laiškiniu česnaku ir skanaujame su paskrudinta čiabatos riekele.

Skanaus!

Daugiau - „Skonių kelionė“ 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.