Nuostabaus skonio karališka silkė verta vietos ant Kūčių stalo

„Nuostabaus skonio karališka silkė. Tikrai verta vietos ant Kūčių stalo“, – tikina mūsų skaitytoja Diana Bružinskaitė, atsiuntusi šį receptą.

Karališka silkė.<br>D.Bružinskaitės nuotr.
Karališka silkė.<br>D.Bružinskaitės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 18, 2018, 10:54 PM, atnaujinta Dec 18, 2022, 8:59 PM

Karališka silkė

Reikės:

  • 5 kivių;
  • 2 porų;
  • 0,5 stiklinės saulėgrąžų;
  • 1 stiklinės graikinių riešutų;
  • 2 pakelių silkių išklotinės.

Gaminimo eiga

1. Saulėgrąžas ir graikinius riešutus pakepiname keptuvėje.

2. Kivius, porus ir silkę supjaustome.

3. Dedame į lėkštę silkę, pabarstome kepintais riešutais ir saulėgrąžomis, tada sudedame porus ir kivius.

4. Viską pagardiname alyvuogių aliejumi.

Skanaus!

Turinys pirmą kartą publikuotas 2016 metų gruodžio 8 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.