Paprasta, skani ir lengvai pagaminama užkandėlė su tunu ir sūriu

Paprasta, skani ir lengvai pagaminama užkandėlė turėtų patikti tiems, kas mėgsta tuną.

Užkandėlė su tunu ir mocarela.<br>A.Labanauskas nuotr.
Užkandėlė su tunu ir mocarela.<br>A.Labanauskas nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

Dec 12, 2016, 12:34 PM, atnaujinta Dec 6, 2021, 5:41 PM

Užkandėlė su tunu ir mocarela

Reikalingi produktai:

  • 1 skardinė tuno savo sultyse;
  • 2-3 marinuoti agurkėliai;
  • 2 virti kiaušiniai;
  • 70 g mocarelos sūrio;
  • 1 mažas svogūnas;
  • 1-2 skiltelės česnako;
  • druska, pipirai;
  • krapai, petražolės.

Užpilui:

  • majonezas, grietinė ar jogurtas (kas ką mėgsta).

Dar reikės:

  • krekerių (nesaldžių), krepšelių ar batono riekelių.

Gaminimo eiga

Tuną nuvarvinti, sutrinti šakute.

Kiaušinius ir mocarelos sūrį sutarkuoti burokų trintuve.

Svogūną, agurkėlius ir česnaką smulkiai supjaustyti, žalumynus susmulkinti.

Viską sumaišyti, berti prieskonių, įmaišyti majonezą, grietinę ar jogurtą.

Dėti ant krekerių, į krepšelius ar ant batono riekelių, papuošti žalumynais.

Skanaus!

Šaltinis – „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.