Kriaušės sluoksniuotoje tešloje: džiaugsmas akims ir gomuriui

Tokiomis „eglutėmis“ drąsiai galima papuošti ir naujametinį stalą. O skonis tikrai vertas vargo jas „dorojant“ – nes valgyti šį skanėstą nėra paprasta.

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Kriaušės sluoksniuotoje tešloje.<br>L.Pikšrytės-Jankauskienės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Loreta Pikšrytė-Jankauskienė, „Kartą virtuvėje“

Dec 29, 2016, 12:19 PM, atnaujinta Dec 28, 2021, 3:20 PM

Kriaušės sluoksniuotoje tešloje

Reikalingi produktai:

  • 6 kriaušės;
  • pakelis sluoksniuotos mielinės tešlos.

Kriaušes nuplauname ir nupjauname galus, kad stabiliau stovėtų, išskobiame sėklas.

Tešlą supjaustome juostelėmis ir jomis dabiname-apsukame kriaušes.

Kepame 180 laipsnių orkaitėje 35-40 minučių.

Atvėsusias apibarstome cukraus pudra.

Šaltinis – „Kartą virtuvėje“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.