Apelsino žievelės kiekį sumažinau, bet ji jautėsi gerai, o manus pakeičiau miltais.
Kas ieškote naujų skonių – pirmyn.
Morkų varškėčiai su apelsinais
Reikalingi produktai:
- 500 g varškės,
- 2 kiaušiniai,
- 2 šaukštai cukraus,
- žiupsnelis druskos,
- 2 nedidelės morkos,
- 1 apelsinas,
- 3 šaukštai miltų,
- 1 nubrauktas šaukštelis kepimo miltelių,
- sviesto kepimui.
Kaip gaminti
Sutarkuokite morkas smulkia tarka. Nutarkuokite vieno apelsino žievelę.
Į dubenį dėkite varškę, įmuškite kiaušinius, berkite cukrų, druską, miltus, kepimo miltelius, morkas ir apelsino žievelę. Gerai išmaišykite.
Jei tešla lips prie rankų, įberkite dar miltų.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Drėgnomis rankomis formuokite varškėčius, apvoliokite miltuose ir kepkite svieste.