Tokie užkandžiai tiks ir pasitinkant svečius ar rengiant vakarėlį darbe.
Keliomis idėjomis, kaip paruošti vieno kąsnio sumuštinius, dalinasi Loreta Grigalevičienė. Konkursui „Mano gardžiausias švenčių patiekalas“ ji atsiuntė pasiūlymą, kaip paruošti septynių rūšių mažyčius sumuštinius. Jie tikrai pirmieji dings nuo stalo.
Dalinamės.
Vieno kąsnio sumuštiniai
Viską sluoksniuokite tokia tvarka:
1. Batonas, sviestas su žalumynais, citrina, kietasis sūris, alyvuogė, krevetė.
2. Batonas, sviestas su žalumynais, salotos lapelis, rūkyta dešra, marinuotas svogūnas, gabalėlis paprikos.
3. Batonas, sviestas su žalumynais, rūkytas kumpis, petražolė, vynuogė.
4. Batonas, sviestas su žalumynais, špinato lapelis, vytinta dešra, alyvuogė.
5. Batonas, sviestas su žalumynais, pomidoras, kietasis sūris, špinato lapelis.
6. Batonas, sviestas su žalumynais, gabalėlis paprikos, krapai, rūkyta dešra, rukyta slyva.
7. Batonas, sviestas su žalumynais, salotų lapelis, rūkyta dešra, gabalėlis ananaso.