Receptu dalinasi „Skonio“ skaitytoja Loreta Grigalevičienė.
Vištienos vyniotiniai
Reikės:
- 2 vištų ketvirčių,
- saujos džiovintų išmirkytų abrikosų,
- saujos petražolių,
- druskos, pipirų,
- 2 skiltelių česnako.
Gaminame
Iš ketvirčių pašalinkite kaulus. Mėsą apibarstykite druska, pipirais, dėkite smulkintų česnakų. Ant vieno ketvirčio dėkite smulkintų petražolių, ant kito – abrikosų.
Suformuokite vyniotinius – suvyniokite į medžiagos gabaliuką ar vyniotiniams skirtą popierių, suriškite.
Dėkite į kepimo skardą, įpilkite truputį vandens, kepkite 180 laipsnių orkaitėje apie 25 min.
Kai iškeps, lengvai paslėkite ir palikite per naktį.