Greitai pagaminamas be galo skanus desertas su braškėmis

Prasidėjus braškių sezonui siūlau pasilepinti šiuo greitai pagaminamu ir be galo skaniu desertu – tiramisu su braškėmis.

 Tiramisu su braškėmis.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
 Tiramisu su braškėmis.<br> Nuotr. iš „Andželikos virtuvėlė“.
Daugiau nuotraukų (1)

Andžela Labanauskas, „Andželikos virtuvėlė“

May 27, 2018, 4:08 PM, atnaujinta May 25, 2022, 10:46 AM

4 porcijoms reikės:

  • 250 g maskarponės sūrio, 
  • 300 g graikiško jogurto be priedų, 
  • vanilės ir cukraus ar stevijos - pagal skonį,
  • 250 g braškių, 
  • 65 g „Amarettini“ sausainių (ar „Damų pirštelių“), 
  • šaltos kavos sausainiams pamirkyti, 
  • kakavos desertui apibarstyti.  

Kaip gaminti 

Braškes nuplauti, nusausinti ir supjaustyti nedideliais gabalėliais.

Maskarponę, graikišką jogurtą, vanilę, cukrų ar steviją gerai išplakti. 

Gaminame desertą. Sausainius vos pamerkti į kavą ir sudėti ant stiklinės dugno (po 5-6 vnt.), ant jų dėti maskarponės-jogurto sluoksnį, ant jo – supjaustytų braškių, vėl maskarponės-jogurto, sausainių, braškių ir t. t. 

Viršų apibarstyti kakava ir padėti trumpam į šaldytuvą. 

Skanaus! 

Receptu pasidalino „Andželikos virtuvėlė“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.