Tiesa, yra būdų, kaip picą paruošti itin greitai. Ši gudrybė itin pravers tiems, kurie laukia svečių, bet neturi laiko įmantrioms vaišėms gaminti, virtuvės naujokams arba tiesiog tingintiems.
Pristatome jums greitąją picą. Jūs net neįsivaizduojate, kokia ji gardi! O svarbiausia – nereikia terliotis su tešla.
Pica bus aromatinga, jos viršus bus sultingas, o padas – traškus.
Paruoškite ją savo artimiesiems ar svečiams, ir visi liks sužavėti.
Lavašo pica
Reikės:
- 1 didelio lavašo lakšto, perpjauto perpus;
- 300 g dešros ar kumpio;
- 150 g sūrio;
- 30 g kečupo;
- 3 pomidorų.
Gaminimas:
Dešrą ar kumpį supjaustykite griežinėliais arba šiaudeliais.
Pomidorus supjaustykite plonais griežinėliais ir sutarkuokite sūrį.
Tada išklokite kepimo skardą vienu lavašo lakštu, apibarstykite ketvirtadaliu sutarkuoto sūrio.
Ant viršaus uždėkite antrą lavašą, ant jo užtepkite kečupo.
Tada išdėliokite dešrą, pomidorus ir apibarstykite likusiu sūriu.
Pašaukite į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę.
Kepkite 10 min. arba kol sūris išsilydys, išimkite iš orkaitės, supjaustykite mažesniais gabaliukais ir mėgaukitės.
Skanaus!
Receptu pasidalijo „Damskoe Online“