Krabų lazdelių kotletai: puiki idėja, kuri paįvairins pietus

2020 m. birželio 11 d. 11:19
„Kviečiu į virtuvę“
Receptas
Kai šaldytuve gulėjo pakelis krabų lazdelių ir prašėsi sunaudojamas, o spintelės kamputyje savo eilės laukė džiūvėsėliai su ciberžole, ėmiau ir iškepiau krabų lazdelių kotletų.
Daugiau nuotraukų (2)
Man, mėgstančiai krabų lazdeles, šie kotletai tikrai skanūs. Pietų paįvairinimui puikus variantas.
Krabų lazdelių kotletai
Porcijos 2–3, užtruksite apie 15 min.
Reikės:
  • 300 g krabų lazdelių;
  • 50 g kietojo sūrio;
  • 2 skiltelių česnako;
  • ryšulėlio krapų;
  • džiūvėsėlių su ciberžole, pagal poreikį;
  • 1 kiaušinio;
  • 1 v. š. manų;
  • žiupsnio druskos;
  • šlakelio aliejaus, kepimui.
Kaip gaminti
Sutarkuojame krabų lazdeles ir sūrį. Susmulkiname krapus ir česnaką. Suberiame manus, mušame kiaušinį. Pabarstome druska. masę išmaišome, formuojame kotletus.
Apvoliojame džiūvėsėliuose. Keptuvėje įkaitiname aliejų ir kepame kotletus iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus ir iškeps.
Receptu pasidalijo „Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App StoreGoogle Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.