Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže: skanu, maistinga ir sotu

Fantastiškai skanus troškinys, maistingas ir sotus.

 Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže.<br> „Sveikas receptas“.
 Aromatingas tofu troškinys pomidorų padaže.<br> „Sveikas receptas“.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 5, 2022, 7:31 PM, atnaujinta Oct 12, 2022, 8:09 AM

Reikės:

  • 400 g kietojo tofu 
  • 240 g smulkintų konservuoti pomidorų 
  • 1/2 st. kokosų pieno (galima naudoti mažesnio riebumo) 
  • 50 g anakardžių riešutų 
  • 1/4 a. š. maltų ciberžolių 
  • 1/2 a. š. prieskonių mišinio „Garam Masala“
  • 1/2 a. š. maltų kalendrų 
  • 1/2 a. š. cukraus 
  • aliejaus kepti 
  • druskos, pipirų pagal skonį 
  • bazilikų, kalendrų, petražolių ar kt.

Kaip gaminti

Supjaustome tofu kubeliais.

Anakardžių riešutus susmulkiname maisto smulkintuvu.

Keptuvėje įkaitiname 2 v.š. aliejus, beriame prieskonius ir kepame kelias sekundes. Dedame pomidorus ir troškiname 5 minutes.

Dedame tofu, pilame kokosų pieną, pagardiname druska, pipirais ir troškiname 10 min.

Papuošiame ir tiekiame su ryžiais.

Skanaus!

Už receptą dėkojame organizacijai „Gyvi gali“ ir „Sveikas receptas“.

 „Gyvi Gali“ skatina dažniau rinktis augalinį maistą ir bent vieną dieną per savaitę atsisakyti mėsos, taip prisidedant prie savo sveikatos, planetos ir gyvūnų gerovės. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.