Tunu įdaryti avokadai: sveikas ir gardus užkandis

Avokadas puikiai gali atstoti dubenėlį, kuriame galima patiekti pusryčius ar užkandį. Valgydami tuno salotas, po truputį išskobkite ir avokadą – tik šiam patiekalui pasirinkite minkštą, puikiai prinokusį vaisių.

 Tunu įdaryti avokadai.<br> 123rf nuotr.
 Tunu įdaryti avokadai.<br> 123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-09-30 16:24

Tuno salotomis įdaryti avokadai – tikrai sveikas ir gardus patiekalas, tad jeigu mėgstate abu šiuos ingredientus, išbandykite.

Tunu įdaryti avokadai

Reikės:

  • prinokusio avokado, perpjauto perpus
  • savo sultyse konservuoto tuno skardinės (80 g)
  • 2 v. š. kapoto raudonojo svogūno
  • 2 v. š. kapotų salierų
  • 3 v. š. riebaus graikinio jogurto
  • druskos
  • juodųjų pipirų
  • citrinos skiltelės
  • skrudintos duonos

Kaip gaminti

Avokadų puseles dėkite į lėkštes, šiek tiek pabarstykite druska.

Tuną nuvarvinkite, sumaišykite su likusiais ingredientais, pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais, sudėkite į avokadų puseles, apšlakstykite citrinos sultimis ir patiekite su skrudintos duonos riekele. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.