Aštrūs avinžirniai nustebins skoniu: paįvairins ir pavakarius, ir salotas

Kai prieš Kalėdas iš Ispanijos atkeliavo siuntinukas nuo „Skaniai. Sveikai. Laimingai“ nario likau labai pamaloninta ir iki pat šiandien pamiršau vieną siuntinio dalį – maišelis su raudonais prieskoniais ir užrašas „Aštruuuu“ liko giliai spintelėje.

Aštrūs avinžirniai.<br>„Sveikazauras“.
Aštrūs avinžirniai.<br>„Sveikazauras“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Sveikazauras“

Mar 11, 2024, 3:05 PM

O šiandien prisiminiau, kokie skanūs šitie avinžirniai ir kaip puikiai gali paįvairinti ne tik pavakarius, bet ir salotas.

„Aštru“ žinokite dar lengvai pasakyta.

Skanaus!

Aštrūs avinžirniai

Reikės:

  • 400 g virtų avinžirnių;
  • 35 g kietojo sūrio (tarkuoto);
  • 3 skiltelės smulkinto česnako;
  • 1 a. š. čili pipirų;
  • 1 a. š džiovintų petražolių;
  • 1 a. š. džiovintų krapų;
  • 1 a. š. juodųjų maltų pipirų;
  • 1 a. š. itin tyro rapsų aliejaus;
  • žiupsnelis druskos.

Gaminimas:

Viską maišome kartu. Į kepimo indą dedame kepimo popieriaus ir gražiai išsklaidome gautą masę. Kepame 30 minučių 160 laipsnių temperatūroje su vėjeliu.

„Sveikazauras“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.