Bus sunku atsispirti – lipnūs vištų sparneliai

Oi koks skanumėlis, pirštelius galima apsilaižyti. Ne tik galima, bet ir reikia – valgant tokius sparnelius.

Lipnūs vištų sparneliai.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Lipnūs vištų sparneliai.<br>„Kviečiu į virtuvę“.
Daugiau nuotraukų (1)

„Kviečiu į virtuvę“

2024-03-23 13:26

Porcijos 4.

Užtruksite gaminant apie 10 minučių + 30 minučių kepimo laikas.

Lipnūs vištų sparneliai

Reikės:

  • 1 kg vištų sparnelių vidurinės dalys;
  • druskos pagal skonį;
  • žiupsnis juodųjų pipirų;
  • 4 skiltelės česnako;
  • 0,5 citrinos sulčių;
  • 3 v. š. medaus (skysto);
  • 2 v. š. alyvuogių aliejaus;
  • 3 v. š. sojos padažo;
  • ryžių, patiekti;
  • svogūnų laiškai, pabarstyti.

Gaminimas:

Sparnelius įtriname druska, pipirais ir smulkintu česnaku. Užpilame marinatu sumaišytu iš medaus, citrinos sulčių, sojos padažo ir aliejaus.

Sparnelius paliekame pasimarinuoti bent 4–6 val. Sudedame į kepimo indą. Kepame gerai įkaitintoje orkaitėje iki 190 laipsnių apie 30 minučių.

Patiekiame su ryžiais. Pabarstome smulkintais svogūnų laiškais.

„Kviečiu į virtuvę“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar yra galimybių, kad įvyks pilietybės referendumas?