Kulinaras A. Ivanauskas atskleidė Kalėdų vištos kepimo paslaptis

Trūksta idėjų, kaip gardžiai marinuoti vištą? O gal norite ją marinuoti prieskoniniu sviestu ir sužinoti, kaip galima vištą užmarinuoti švirkštu? Kokį garnyrą geriausia patiekti prie mėsos, kokie tinkamiausi padažai? Visa tai jums atskleis kulinaras Alfas Ivanauskas.

Bene dažniausias šventinės vakarienės ar pietų pasirinkimas yra kepta višta.<br>123rf nuotr.
Bene dažniausias šventinės vakarienės ar pietų pasirinkimas yra kepta višta.<br>123rf nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 5, 2014, 11:56 AM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:47 PM

Bene dažniausias šventinės vakarienės ar pietų pasirinkimas yra kepta višta. Būtent jai visą rytojaus laidą „VMG kulinarinis žurnalas“ ir skirs kulinaras A.Ivanauskas su komanda.

„Kepta višta daug kam iš karto asocijuojasi su Kalėdomis, šventėmis, tai – ir viena iš turbūt neišsemiamų kulinarinių temų“, – kalbėjo A. Ivanauskas, neatsitiktinai pasirinkęs šią temą prasidėjus šventiniam sezonui.

O kaip tokie sotūs pietūs suderinami su gera sveikata? Į šiuos klausimus atsakys laidoje viešinti gydytoja, kuri nesutriks išgirdusi ir labai suktų A. Ivanausko klausimų.

Kaip ir kiekvienoje laidoje, komanda pristatys gardų reportažą rubrikai „36 kulinarinės valandos“, dalydami naudingus patarimus keliaujantiems ir norintiems atrasti gardžiausius kiekvienos šalies kąsnelius. Taip pat laidoje bus paskelbtas konkursas, kuriame žiūrovai kviečiami dalyvauti naudojantis VMG „Facebook“ paskyra.

„VMG kulinarinis žurnalas“ su Alfu Ivanausku – šeštadieniais 10 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.