Bene dažniausias šventinės vakarienės ar pietų pasirinkimas yra kepta višta. Būtent jai visą rytojaus laidą „VMG kulinarinis žurnalas“ ir skirs kulinaras A.Ivanauskas su komanda.
„Kepta višta daug kam iš karto asocijuojasi su Kalėdomis, šventėmis, tai – ir viena iš turbūt neišsemiamų kulinarinių temų“, – kalbėjo A. Ivanauskas, neatsitiktinai pasirinkęs šią temą prasidėjus šventiniam sezonui.
O kaip tokie sotūs pietūs suderinami su gera sveikata? Į šiuos klausimus atsakys laidoje viešinti gydytoja, kuri nesutriks išgirdusi ir labai suktų A. Ivanausko klausimų.
Kaip ir kiekvienoje laidoje, komanda pristatys gardų reportažą rubrikai „36 kulinarinės valandos“, dalydami naudingus patarimus keliaujantiems ir norintiems atrasti gardžiausius kiekvienos šalies kąsnelius. Taip pat laidoje bus paskelbtas konkursas, kuriame žiūrovai kviečiami dalyvauti naudojantis VMG „Facebook“ paskyra.
„VMG kulinarinis žurnalas“ su Alfu Ivanausku – šeštadieniais 10 val. tik per „Lietuvos ryto“ televiziją.