Kaip ją ruošiate? Kai kurie žmonės į plaktą kiaušinienę pila pieno, kiti deda grietinės, treti neįsivaizduoja šio patiekalo be spirgučių.
O mes jums siūlome pagardinti savo pusryčių patiekalą vienu ingredientu, kurio galbūt iki šiol gamindami kiaušinienę dar niekada nenaudojote.
Tai – Vorčesterio padažas, kuriuo šį pusryčių patiekalą gardina kai kurie virtuvės šefai.
Šis aromatingas padažas, dažnai naudojamas mėsos ir žuvies patiekalams, sriuboms, salotoms, troškiniams, gėrimams gardinti, gaminamas iš natūralaus vyno, slyvų, salyklo, česnakų, pomidorų, acto, cukraus, ančiuvių ir kitų prieskonių.
Kaip jis pagerina plaktos kiaušinienės skonį? Pagardintas šiuo padažu patiekalas turės šiek tiek aštroką, rūkytą, umami praturtintą skonį, kuris neprimins anksčiau ragautos plaktos kiaušinienės, žadama interneto svetainėje „Popsugar“.
Patiekalui iš dviejų kiaušinių rekomenduojama naudoti ketvirtadalį arbatinio šaukštelio padažo.
Įpilkite jį į kiaušinių plakinį ir visą išmaišykite.
Kadangi padažas jau yra sūrus, papildomai dėti druskos nereikia.
Tad jeigu turite Vorčesterio padažo po ranka, būtinai pabandykite taip išsikepti kiaušinienę. Ir galbūt tai taps mėgstamiausiu jūsų kiaušinienės receptu?