Penkerių metų įspūdingiausių „Ekrano“ įvarčių į „Sūduvos“ vartus kolekcija (video)

Šeštadienį „Ekrano“ laukia bene rimčiausias išbandymas šiame A lygos sezone. Balandžio 6-ąją dieną, 14 valandą Panevėžio futbolo akademijos stadione čempionai priims svečius iš Marijampolės - „Sūduvos“ vienuolikę.

Buvęs Marijampolės „Sūduvos“ gynėjas Vaidas Slavickas, šiemet atstovaujantis „Ekranui" laukia nuožmios kovos.<br>fkekranas.lt
Buvęs Marijampolės „Sūduvos“ gynėjas Vaidas Slavickas, šiemet atstovaujantis „Ekranui" laukia nuožmios kovos.<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-05 15:05, atnaujinta 2018-03-08 19:11

Prieš rungtynes su „Sūduva“ fkekranas.lt pakalbino Vaidą Slavicką. Gynėjas iki persikėlimo į Panevėžį visą savo karjerą praleido būtent Marijampolėje. „Ekrano“ saugas sako, kad šeštadienio varžovas - išties pajėgus ir aikštėje klysti nebus galima, o nugalėtoją lems smulkmenos.

- Kokio susitikimo tikitės šeštadienį?

- Laukia įtemptos rungtynės. „Sūduva“, kaip parodė pastarosios dvejos jų rungtynės, muša nemažai įvarčių. Gal atrado jie savo žaidimą. Manau, bus įdomus susitikimas.

- Kokie bus svarbiausi kriterijai, lemsiantys pergalę?

- Turbūt nugalėtoją lems smulkmenos, nes su „Sūduva“ visada būna sunkūs mačai. Mano nuomone, įvarčių daug nebus.

- Pats buvai ilgametis „Sūduvos“ žaidėjas. Kaip jautiesi atsidūręs kitoje barikadų pusėje?

- Norisi išbandyt save prieš tą pačią, buvusią komandą. Dabar esu čempionų komandoje, tad normalu, kad noriu laimėti prieš buvusius komandos draugus.

- Kaip buvęs „Sūduvos“ žaidėjas, galbūt žinai kokių nors „Sūduvos“ slaptų ginklų?

- Jie turi individualiai stiprių žaidėjų. Rafaelis Ledesma, kiek girdėjau, atsigauna ir turbūt jau žais su mumis. Tai bus didelė paspirtis „Sūduvai“. Daug lygiaverčių žaidėjų, todėl kova tikrai turėtų būti įdomi.

- Rungtynės jau kurį laiką vyksta ant sintetinės dangos. Turbūt jau pakankamai įprasta tapo žaisti ne ant žolės?

- Aišku, norisi žaisti ant natūralios dangos. Ir sąnariams ir nugarai krūvis ant tų sintetinių dangų didesnis. Čia fiziniu atžvilgiu. O šiaip jau pripratome ir čia žaisti.

 Įvarčių kolekcija

Vaizdo klipe - nuo Dominyko Galkevičiaus ir Deimanto Bičkos iki Andriaus Veličkos - kolekcija įspūdingiausių Panevėžio komandos įvarčių į „Sūduvos" vartus 2008-2012 metų sezonuose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.