Traumą išsigydęs D. Petrauskas grįžta į rikiuotę

Taurės rungtynes su „Atlantu“ ir „Šiauliais“ dėl traumos praleidęs „Ekrano“ saugas Donatas Petrauskas vėl treniruojasi su komanda ir yra pasiruošęs šeštadienį išbėgti į aikštę. Tiesa, ar čempionato rungtynėse su „Šiauliais“ žaidėjas pasirodys, priklausys nuo trenerių štabo.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 17, 2013, 5:21 PM, atnaujinta Mar 8, 2018, 3:28 AM

Iki šiol D. Petrauskas treniruotėse apsiribodavo tik bėgimu, tačiau žaidėjas tvirtina, kad jaučiasi gerai ir ketvirtadienio treniruotėje galės pasirodyti visu pajėgumu. Savaitę nerungtyniavęs saugas tikisi, kad šeštadienį rungtynėse su „Šiauliais“ padėti komandai jau galės.

- Donatai, kada patyrėte traumą? - paklausė fkekranas.lt.

- Lygiai prieš savaitę. Tai nutiko rungtynėse Vilniuje, kai žaidėme su „Žalgiriu“.

- Kokia tai trauma?

- Paprastai sakant, išsisukau čiurną. Atsirado vandens, koja ištino. Gerai, kad trauma tik tokia. Pavyko greitai atsigauti.

- Ar jau treniruojatės?

- Pastarosiomis dienomis treniravausi kiek palengvintu režimu. Daugiausia apsiribodavau bėgiojimu. Ir šiandien bėgiojau, bet jau jaučiu, kad galiu treniruotis visa jėga. Nuo ketvirtadienio turėčiau treniruotis kartu su visa komanda.

- Ar šeštadienį galėsite žaisti?

- Jau būsiu pasiruošęs, bet ar pasirodysiu aikštėje - atsakyti negaliu. Tai priklausys nuo trenerių. Jeigu jie nuspręs, kad manęs reikia aikštėje, aš išbėgsiu ir žaisiu pilnu pajėgumu.

Artimiausias A lygos rungtynes „Ekranas“ išvykoje žais šeštadienį. 14-ą valandą panevėžiečiai susitiks su „Šiaulių“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.