„Ekrano“ puolėjas A. Buinickis: „Ilsėjomės tik vieną dieną“

Jau šį sekmadienį Panevėžio futbolo akademijos stadione susitiks „Ekrano“ ir „Tauro“ vienuolikės. Paskutinis panevėžiečių namų mačas ant dirbtinės dangos įvyks 13 valandą. Vėliau futbolo batalijos persikels į „Aukštaitijos“ stadioną ant natūralios vejos.

„Ekranas" ruošiasi kovai su Tauragės „Tauru".<br>fkekranas.lt
„Ekranas" ruošiasi kovai su Tauragės „Tauru".<br>fkekranas.lt
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 26, 2013, 9:20 PM, atnaujinta Mar 7, 2018, 4:13 PM

Per savaitės laikotarpį, skyrusį dvejas rungtynes, „Ekrano“ ekipa ilsėjosi vos vieną dieną. Jau nuo antradienio ekraniečiai lieja prakaitą treniruotėse ir yra nusiteikę sekmadienio susitikime su „Tauru“ iškovoti pergalę. Fkekranas.lt pasiteiravo komandos puolėjo A.Buinickij, kokiomis nuotaikomis ekipa pasitinka būsimą mačą.

- Kokios nuotaikos prieš susitikimą su „Tauru“?

- Nuotaikos darbingos. Savaitė prasidėjo nuo antradienio, nes pirmadienį turėjome dieną poilsiui. Rungtynių laukiame ir joms ruošiamės įprastai.

- Tarp rungtynių dabar buvo savaitės pertraukėlė. Ar tai neišmušė iš vėžių? Iki tol rungtynės vykdavo kas tris ar keturias dienas.

- Nemanau, kad tai gali sutrukdyti. Paprasčiausiai daugiau laiko yra atsistatymui po įtempto rungtynių tvarkaraščio. Bet dienų veltui neleidžiame. Dirbame, treniruojamės, ruošiamės. Nėra skirtumo, ar rungtynės retai, ar dažnai, joms visoms reikia ruoštis.

- Sekmadienio rungtynės bus paskutinės ant sintetinės dangos namuose. Ar tai jums pačiam ką nors reiškia?

- Mano nuomonė tokia, kad jeigu nėra gerų sąlygų sužaisti tikros vejos aikštėje, tuomet geriau žaiskime ant sintetikos. Aišku, dirbtinė danga daug kam nepatinka. Nors, manau, kad sintetinės dangos aikštė yra lygesnė nei tikra veja, bent jau tol, kol pagrindinės aikštės neparuoštos futbolui.

- Kokio mačo tikitės su „Tauro“ komanda?

- Kaip visada, negalima tikėtis, kad rungtynės bus lengvos, bet esame nusiteikę išeiti į aikštę ir iškovoti pergalę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.