A. Iniesta: „Barcelona“ era nesibaigė“

„Barcelona“ laikai baigėsi, atėjo „Bayern“ eilė“ - šaukė Vokietijos dienraščių antraštės, tačiau tam kategoriškai prieštarauja katalonų komandos saugas Andresas Iniesta, kuris įsitikinęs, kad vienas pralaimėjimas – nėra gigantų eros pabaiga, rašo foxsports.com.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-04-26 18:14, atnaujinta 2018-03-07 16:30

Antradienį „Barcelona“ komanda pirmosiose Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse išvykoje 0:4 buvo sutriuškinta Miuncheno „Bayern“ futbolininkų. Tai buvo didžiausias „Barcelona“ komandos pralaimėjimas Europoje per 16 metų.

Per pastaruosius metus „Barcelona“ komandą nugalėjo Londono „Chelsea“, „AC Milan“, Madrido „Real“ bei Glazgo „Celtic“ ekipos, tačiau A. Iniesta yra įsitikinęs, kad sektinas futbolo modelis iš Ispanijos į Miuncheną nepersikėlė.

„Manau, kad neteisinga kalbėti apie eros pabaigą. Ši komanda per pastaruosius penkerius metus dukart laimėjo Čempionų lygą, yra kelyje į ketvirtąjį triumfą per penkerius metus Ispanijos lygoje. Mes laimėjome supertaurę ir viską. Jeigu vienerias rungtynes prilyginsite visiems metams, tai neturės jokios prasmės. Eros pabaigą yra tada, kai tu nebelaimi titulų“, - kalbėjo 28 metų futbolininkas.

„Žmonės turėtų labai gerbti žaidėjus, trenerį ir visą klubą. Mes turime patobulėti, tačiau tai evoliucija. Man nėra prasmės kalbėti apie eros pabaigą“, - tvirtino A. Iniesta.

Būtent Čempionų lygoje dar nė vienai komandai nepavyko išplėšti pergalės pirmojoje kovoje pralaimėjus 0:4, tačiau žaidėjas tikina, kad komanda darys viską, jog trečiadienį pradžiugintų savo aistruolius „Nou Camp“ stadione.

„Bayern“ dabar žaidžia labai gerai. Skaudu, kad ant pečių nešame tokius didžiulius reikalavimus, kuriuos užkrovė varžovai, tačiau turime tikėti, kad galime viską pataisyti“, - teigė A. Iniesta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.