L. Messi su tėvu gali atsidurti už grotų

Ispanijos teismas ketvirtadienį nurodė „Barcelona“ superžvaigždei Lioneliui Messi ir jo tėvui Jorge rugsėjo mėnesį prisistatyti apklausai. L. Messi ir jo tėvas yra kaltinami mokesčių slėpimu. Pasak pareiškimą parašiusio prokuroro, futbolininkas kartu su tėvu nuslėpė apie 4 milijonus eurų.

L. Messi su tėvu gali atsidurti ir už grotų.<br>AP archyvo nuotrauka
L. Messi su tėvu gali atsidurti ir už grotų.<br>AP archyvo nuotrauka
Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Jun 20, 2013, 6:08 PM, atnaujinta Mar 5, 2018, 8:06 AM

Argentinos rinktinės puolėjas turės teisme apsilankyti rugsėjo 17 dieną. Čia vyks apklausa ir paaiškės, ar geriausias metų futbolininkas bus baudžiamas dėl finansinio nusikaltimo.

Jeigu teismas nuspręstų, kad L. Messi ir tėvas yra kalti, jie turėtų valstybei sumokėti 150 proc. nuo nuslėptų pajamų. Be to, jiems tektų kalėti nuo dvejų iki šešerių metų.

Birželio 12 dieną į teismą kreipėsi prokuroras Raquelis Amada, kuris kaltino futbolininką ir tėvą 2007, 2008 ir 2009 metais nesumokėjus visų mokesčių, nuo gautų pajamų už L. Messi vardo naudojimą.

Pats futbolininkas neigė, kad padarė ką nors neteisėto. Jį taip pat parėmė „Barcelona“ klubo prezidentas Sandro Rosellis bei buvęs prezidentas Joanas Laporta.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.