W.Rooney išplatino galvos žaizdos nuotrauką

Wayne'as Rooney nusprendė nekentėti kritikų kirčių ir su jais ėmė kovoti viešumu. Anglijos rinktinės ir „Manchester United“ puolėjas viešai išplatino nuotrauką, kurioje užfiksavo galvos sužeidimą.

W.Rooney paviešino nuotrauką, kurioje matosi jo galvos žaizda.<br>„Facebook“ nuotr.
W.Rooney paviešino nuotrauką, kurioje matosi jo galvos žaizda.<br>„Facebook“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 5, 2013, 10:21 AM, atnaujinta Mar 1, 2018, 1:31 PM

W.Rooney sekmadienį praleido „Manchester United“ rungtynes ir negalės žaisti artimiausiuose atrankos į pasaulio čempionatą rungtynėse. Futbolininkas patyrė traumą – per treniruotę susižeidė galvą.

Tačiau tokia versija nepatiko žaidėjo kritikams. Greitai žiniasklaidoje buvo pradėta abejoti, ar tikrai dėl to puolėjas negali žaisti. Dailymail.co.uk netgi klausė, ar tikrai galvos sužeidimas turi užkirsti kelią jam padėti savo rinktinei.

Tada W.Rooney nusprendė kovoti ne žodžiais. Socialiniame tinkle „Facebook“ jis patalpino nutrauką, kurioje matyti rimtas galvos sužeidimas.

„Kai kurie žmonės abejoja mano atsidavimui Anglijos rinktinei. Aš labai noriu padėti vyrukams. Esu įsitikinęs, kad žmonės iš šių nuotraukų supras, kodėl negaliu žaisti“, - rašė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.