„Ekrano“ puolėjas: „Triskart pralaimėti „Žalgiriui“ ir neįmušti yra graudu“

„Tris kartus per sezoną pralaimėti „Žalgiriui“ neįmušant nė vieno įvarčio yra graudu. Jau dabar norisi atsitiesti“, – po pralaimėjimo 0:3, pyko Panevėžio „Ekrano“ puolėjas Arsenijus Buinickij. Panevėžiečiai trečiadienio vakarą turėjo šansą įrodyti esą geresni už A lygos lyderius, tačiau beviltiškai nusileido trijų įvarčių skirtumu.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Sep 26, 2013, 1:13 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 6:52 PM

„Sunku pasakyti, kas nutiko. Iš tikrųjų, neblogai pradėjome mačą. „Žalgiris“ gal kažkiek buvo atsitraukęs, davė palaikyti kamuolį. Praleidome pirmąjį įvartį iš karto po to, kai patys galėjome įmušti. Neįmuši tu – įmuša tau. Šį kartą ši taisyklė pasitvirtino“, - fkekranas.lt sakė A.Buinickij.

„Žalgiris“ nuo artimiausio persekiotojo Klaipėdos „Atlanto“ atitrūko aštuoniais taškais ir dar turi vienerių rungtynių atsargą. Bet likus 7 turams iki čempionato pabaigos Marekas Zubas dar neatsipalaiduoja.

„Tai buvo svarbios rungtynės, tačiau dabar jos – tik istorija. Šiandien švenčiame, o jau rytoj ruošimės kitoms rungtynėms, – „Žalgirio“ trenerį cituoja oficiali klubo internetinė svetainė. – Mes negalime atsipalaiduoti. Visas likusias rungtynes turime žaisti atsidavę. Mes eisim į aikštę kovoti ne tik dėl pergalės, bet ir dėl mus palaikančių žiūrovų. Svarbu, kad jiems būtų smagu žiūrėti į mus.“

Prie pergalės svariausiai prisidėjo paskutinis „Žalgirio“ pirkinys Serge‘as Nyuiadzi. Du įvarčiai jam padės įsibėgėti Vilniaus komandoje.

„Tai nebuvo patys reikšmingiausi įvarčiai mano karjeroje, tačiau vykstančioje kovoje dėl nugalėtojų vardo jie itin svarbūs. Tai antrasis ir trečiasis įvartis vilkint „Žalgirio“ marškinėlius. Man tai suteiks daugiau pasitikėjimo savo jėgomis“, – kalbėjo puolėjas.

Tuo metu M.Zubas gyrė S.Nyuiadzi: „Jis labai stengiasi pakeisti išvykusį Jakubą Wilką. Žvelgiant į šias rungtynes, galima sakyti, jog ateityje jis gali tai padaryti.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.