Su apsauga Marijampolėje susimušę „Ekrano“ sirgaliai – policijos akiratyje

Panevėžio „Ekrano“ sirgaliai – policijos akiratyje. Marijampolės apskrities pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą pagal Baudžiamojo kodekso 284 straipsnio pirmąją dalį.

„Ekrano“ sirgaliais susidomėjo Marijampolės policija.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
„Ekrano“ sirgaliais susidomėjo Marijampolės policija.<br>D.Umbraso nuotr. iš archyvo
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2013-10-09 14:58, atnaujinta 2018-02-21 08:08

„Tas, kas viešoje vietoje įžūliu elgesiu, grasinimais, patyčiomis arba vandališkais veiksmais demonstravo nepagarbą aplinkiniams ar aplinkai ir sutrikdė visuomenės rimtį ar tvarką, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų“, - rašoma įstatyme.

„Ekrano“ sirgaliai pareigūnų akiratyje atsidūrė po šeštadienio rungtynių su Marijampolės „Sūduva“. Jau pasibaigus rungtynėms Panevėžio komandos aistruoliai įsiveržė į aikštę ir susistumdė su apsaugos darbuotojais. Už tai „Ekranui“ LFF skyrė piniginę baudą.

„Įvertinus filmuotą medžiagą apie minėtą incidentą nustatyta, kad FK „Ekranas“ futbolo komandos fanų veikoje galima įžvelgti nusikalstamos veikos požymių“, - rašoma Marijampolės apskrities vyriausiajame policijos komisariato pranešime.

A lygos mačas baigėsi 1:1.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.