Mače su lenkais Anglijos rinktinės treneris mirė 1000 kartų

Anglijos futbolo rinktinės stovykloje – palengvėjimas. Paskutinėse 2014 metų pasaulio čempionato Europos zonos atrankos rungtynėse anglai 2:0 nugalėjo Lenkiją ir gavo tiesioginį kelialapį į Braziliją.

Anglų terneris R.Hodgsonas atrankos metu jautė milžinišką spaudimą. Nemažesnė įtampa tvyros ir prieš pasaulio pirmenybes.<br>AP nuotr.
Anglų terneris R.Hodgsonas atrankos metu jautė milžinišką spaudimą. Nemažesnė įtampa tvyros ir prieš pasaulio pirmenybes.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 16, 2013, 1:02 PM, atnaujinta Feb 21, 2018, 3:08 AM

Lygiosios arba pralaimėjimas ir Roy‘us Hodgsonas su savo kariauna būtų turėjęs kautis papildomame etape.

„Kiekvieną kartą, kai lenkai pereidavo į mūsų aikštės pusę, mirdavau 1000 kartų“, – su palengvėjimu įtemptas rungtynes prisiminė Anglijos specialistas.

Anot trenerio, kritiškųjų anglų spaudimas rinktinei dabar tik dar labiau padidės.

„Tačiau ši komanda auga ir priima tą spaudimą. Jaunų ir patyrusių žaidėjų derinys atrodo gerai“, – tvirtino R.Hodgsonas.

Apie ateitį specialistas kalbėjo labai pozityviai: „Pasitikiu savo žaidėjais – jie tikrai nenuvils. Kartu dirbame 18 mėnesių ir mūsų žaidimas pasikeitė. Visą laiką tobulėjame ir tikiuosi, kad nesustosime. Mano auklėtiniai sudaro tikrą komandą.“

Anglijos rinktinės kapitonas Stevenas Gerrardas tryško džiaugsmu, bet apie planetos pirmenybes kalbėjo nedrąsiai.

„Turime gerus šansus. Labai pasitikime savimi, bet tuo pačiu turime neužriesti nosies. Svarbu, kad niekas nepradėtų galvoti, jog Brazilijoje laimėsime pasaulio čempionatą, esame favoritai ir viskas susitvarkys savaime. Bet svarbiausia, kad mes parodėme, jog esame gera komanda. Kai sulaukėme kritikos, negailėjome savęs, o sunkiai dirbome. Labai gera važiuoti į Braziliją. Tikiuosi, kad kitąmet spaudimas bus mažesnis ir ten galėsime pateikti keletą siurprizų“, – sakė antrąjį įvartį į lenkų vartus įmušęs S.Gerrardas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.