Ar liks Milane į „Chelsea“ viliojamas M.Balotelli?

„AC Milan" klubo viceprezidentas Adriano Galliani tvirtina, kad klubo žvaigždė Mario Balitelli neplanuoja palikti Italijos ekipos, nors vis dažniau girdima, kad 23 metų futbolininką vilioja Londono „Chelsea".

Nuo praėjusio sezono „AC Milan" komandos marškinėlius vilkintis M.Balotelli jau sužaidė 18 rungtynių, per kurias pelnė 15 įvarčių.<br>„Reuters" nuotr.
Nuo praėjusio sezono „AC Milan" komandos marškinėlius vilkintis M.Balotelli jau sužaidė 18 rungtynių, per kurias pelnė 15 įvarčių.<br>„Reuters" nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 31, 2013, 9:40 AM, atnaujinta Feb 20, 2018, 5:13 PM

Futbolininko agentas Mino Raiola britų žiniasklaidai antradienį teigė, kad M.Balotelli ir J.Mourinho „vėl gali dirbti kartu". Dabartinis Londono „Chelsea" strategas M.Balotelli treniravo, kai šis žaidė Milano „Inter" ekipoje ir nuo to laiko su futbolininku palaiko gerus santykius.

„AC Milan" komandos treneris Massimo Allegri įsitikinęs, kad M.Balotelli neprašys komandos vadovų, kad būtų paleistas sausį ar po šio sezono.

„Mes neturime jokių problemų dėl M.Balotelli. Jis ir toliau bus mūsų komandos žvaigžde ir jis niekur neišvyksta. Jis liks Milane, nes čia jis laimingas, turėdamas ilgalaikį kontraktą su klubu", - kalbėjo M.Allegri.

Nuo praėjusio sezono „AC Milan" komandos marškinėlius vilkintis M.Balotelli jau sužaidė 18 rungtynių, per kurias pelnė 15 įvarčių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: rugsėjį startuos dronų valdymo kursai