A.Pogrebnojus Lietuvos futbolui siūlo sėkmingesnes aprangas

Lietuvos rinktinėms vieną aprangos eskizą pristatęs dizaineris Aleksandras Pogrebnojus užsimojo sukurti naujas aprangas futbolo rinktinei.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 4, 2013, 7:05 PM, atnaujinta Feb 20, 2018, 2:52 PM

„Žaliai balta apranga, tikėkimės, atneš daugiau sportinės laimės ir svarbių pergalių. Gal net antrą vietą grupėje, o geltonus – pasaulio futbolo lyderių – marškinėlius palikime brazilams“, - socialiniame tinkle „Facebook“ rašo A.Pogrebnojus.

Čia jis pateikė tris Lietuvos futbolo rinktinės marškinėlių variantus.

„Lietuvos reprezentacinė komanda, kaip ir krepšininkai, turi būti žalia ir balta. Tai tradicinis spalvų derinys ir jis dominuoja Lietuvos gamtoje, - rašo A.Pogrebnojus. - Prancūzai „Les Bleus“ ar italai „Squadra Azzura“ yra mėlyni. Kaip tų šalių – dangus.“

„Dizainas gražus, tačiau mes turime kontraktą su rėmėju ir negalime keisti marškinėlių. Sutartis galios iki pasaulio čempionato pabaigos, – anksčiau lrytas.lt teigė LFF rinktinių direktorius Robertas Tautkus, kalbėdamas apie tuomet pasirodžiusius eskizus. – Tokios galimybės nesvarstėme. Matėme eskizus, tačiau tai reikia svarstyti. Be to, reikia susėsti ir pasikalbėti. Juk daug kas priklauso nuo kainos.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.