Rumunijos klubas nusitaikė į Vilniaus „Žalgirio“ lyderį

Rumunijos spauda tikina, kad Vilniaus „Žalgiryje“ žaidęs lenkas Kamilis Bilinskis netrukus turėtų pasirašyti sutartį su Bukarešto „Dinamo“ klubu.

Daugiau nuotraukų (1)

sportas.info

Dec 18, 2013, 3:50 PM, atnaujinta Feb 19, 2018, 6:43 PM

„Šią žiemą komanda turėtų pasipildyti 3-4 žaidėjais. Iš jų – vienas ar du puolėjai. Vienas jų gali patyręs užsienietis, o kitas – jaunesnis. Aš norėčiau, kad tai būtų jaunas rumunas, bet deja tam turime labai mažai variantų“, – kalbėjo Bukarešto „Dinamo“ akcininkas Ionutas Negoita po pergalės prieš Timišoaros „Politehnicą“.

Rumunijos žurnalistai tvirtina išsiaiškinę, kad pirmas iš galimų puolėjų „Dinamo“ taikinyje yra pusantrų metų „Žalgiryje“ žaidęs lenkas K.Bilinskis. Anot jų, klubas su lenku žada pasirašyti sutartį ir tai būtų labai puikus sandėris „Dinamo“, turinčiam problemų puolime.

Dauguma rumunų interneto portalų pabrėžia, kad K.Bilinskis „Dinamo“ atitektų be didelių investicijų, kadangi Lietuvos čempionų puolimo lyderis šiuo metu turi laisvo agento statusą.

„Žalgirio“ techninis direktorius Andriejus Ovčinikovas sportas.info patvirtino, kad „Žalgirio“ sutartis su lenku yra pasibaigusi.

K.Bilinskis buvo vienas iš ryškiausių „Žalgirio“ legionierių. Puolėjas A lygos pirmenybėse įmušė 21 įvartį ir buvo antras iš rezultatyviausių čempionato žaidėjų. Kelis įvarčius A. Bilinskis yra įmušęs LFF taurės turnyre ir UEFA Europos lygos atrankos varžybose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.