Aštuoniolikmečių futbolo rinktinė kontrolinėse rungtynėse nugalėjo latvius

Ruošdamasi tarptautiniam

Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 16, 2014, 11:01 PM, atnaujinta Feb 17, 2018, 10:44 AM

Pirmieji šiame mače pasižymėjo svečiai iš Latvijos. 23-ią minutę po pakartotino smūgio į Luko Jurgėlo vartus kamuolį tiksliai nukreipė Deividas Dobrecovas.

Po praleisto įvarčio lietuviai perėmė iniciatyvą. Pirmą realesnę progą pasižymėti lietuviai turėjo 28-ą minutę, kuomet po baudos smūgio Erlandas Juška smūgiavo tiesiai į vartininką. Dar vėliau Klaidas Janonis po prasiveržimo dešiniuoju kraštu atliko smūgį, kuris sudrebino latvių rinktinės virpstą.

Šimtaprocentinės progos lietuviai neišnaudojo 35-ą minutę, kai po Aurimo Jurgelevičiaus juvelyrinio perdavimo tiksliai smūgiavo K.Janonis, tačiau svečių komandą išgelbėjo jos vartininkas. Po keturių minučių K.Janonis sulaukė dar vieno šanso - jis buvo neleistinai sustabdytas baudos aikštelėje ir teisėjas į Latvijos rinktinės vartus skyrė 11 m baudinį. Pats nukentėjusysis jį tiksliai realizavo - 1:1.

Po pertraukos lietuviai pratęsė sėkmingą žaidimą. 53-ią min. A.Jurgelevičius sulaukė tikslaus perdavimo iš K.Janonio ir nukreipė kamuolį į svečių vartus - 2:1. Rungtynių pabaigoje lietuviai persvarą galėjo įtvirtinti ir savo antrą įvartį pelnyti A.Jurgelevičius, tačiau jo smūgiuotas kamuolys atsitrenkė į vartų virpstą.

Savaitgalį Lietuvos jaunieji futbolininkai iškeliauja į Baltarusiją. Sekmadienio ryte pirmose tarptautinio Minsko turnyro rungtynėse lietuviai susitiks su Kirgizijos atstovais.

Pirmadienį mūsiškių varžovais bus ukrainiečiai, o nuo trečiadienio Minske bus žaidžiamos rungtynės dėl vietų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.