Anglų futbolininkų žmonų ir merginų šou – žalia šviesa

Majamis pradeda ruoštis „wagsių“ šou. Anglijos rinktinės treneris paskelbė, kad leis futbolininkams atsivežti partneres į JAV, kai komanda ruošis dvikovoms 2014 metų pasaulio čempionate. Tačiau Roy'us Hodgsonas tikisi išvengti paskutinių skandalų ir ryškių naujienų antraščių, kuriose dominavo seksualios ir žavios Anglijos rinktinės futbolininkų žmonos ir merginos.

2006-aisiais daug dėmesio sulaukė Ashley Cole'o mergina Cheryl Tweedy (kairėje) ir Davido Beckhamo žmona Victoria Beckham. Moterys stebi Anglijos rinktinės dvikovą su Ekvadoru.<br>AP nuotr.
2006-aisiais daug dėmesio sulaukė Ashley Cole'o mergina Cheryl Tweedy (kairėje) ir Davido Beckhamo žmona Victoria Beckham. Moterys stebi Anglijos rinktinės dvikovą su Ekvadoru.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 1, 2014, 10:06 AM, atnaujinta Feb 15, 2018, 7:56 PM

Prieš 2006 metų pasaulio čempionatą britų vadinamos „WAG's“ - žmonos ir merginos – užkariavo žiniasklaidos puslapius. Linksmybės, drabužiai, šukuosenos ir apsilankymai įvairiausiose vietose – viskas buvo aprašoma.

Tačiau R.Hodgsonas tikisi, kad situacija labiau primins 2012-ųjų Europos čempionatą, kai žaviosios damos ir princesės buvo mažiau pastebimos.

Birželį moterims bus galima prisijungti prie savo vyrų, kai šie ruošis čempionatui Majamyje esančioje treniruočių bazėje.

„Aš manau, kad žmonos pas vyrus atvyks į vėlesnę pasirengimo dalį“, - ketvirtadienį sakė R.Hodgsonas. Jis pasirinko švelnesnes drausmės priemones nei buvęs komandos treneris Fabio Capello.

Tad patys futbolininkai galės nuspręsti, ar garsiosios „wagsės“ su jais keliaus į pasaulio čempionatą.

„Dėl Brazilijos nepriėmėme jokių griežtų ir greitų sprendimų. Viską spręs žaidėjai“, - sakė treneris, tačiau jis pabrėžė, kad visi turėtų pagalvoti apie moterų saugumą. Brazilijoje vis dar vyksta prieš valdžia nukreipti protestai, kurie neretai baigiasi smurtu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.