„Liverpool“ klubui – gera žinia dėl D.Sturridge'o sveikatos

„Liverpool“ komandos viltys triumfuoti Anglijos „Premier“ lygoje padidėjo, kai ekipą pasiekė geros prognozės dėl puolėjo Danielio Sturridge'o. Anglijos rinktinės futbolininkas sekmadienį 66 minutę turėjo palikti aikštę, kai patyrė pakinklinės sausgyslės traumą. Mačą „Liverpool“ prieš „Manchester City“ laimėjo 3:2, o po rungtynių sunerimę treneriai laukė žinių dėl itin svarbaus žaidėjo.

Daugiau nuotraukų (1)

AP ir lrytas.lt inf.

Apr 16, 2014, 9:12 PM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:57 PM

Trečiadienį paaiškėjo, kad futbolininkas tik šiek tiek pasitempė raumenį. „Liverpool“ pranešė, kad D.Sturridge'as jau sekmadienį gali žaisti rungtynėse su „Norwich City“.

Tai leido šiek tiek atsipūsti Anglijos čempionato lyderiams, kurie šio trofėjaus rankose nėra laikę jau 24 metus.

D.Sturridge'as Anglijoje yra antrasis pagal rezultatyvumą. „Liverpool“ žaidėjas savo sąskaitoje turi 20 įvarčių. Jis šį sezoną puikiai žaidžia su komandos draugu Luisu Suarezu. Šis yra įmušęs 29 įvarčius.

„Liverpool“ turnyro lentelėje nuo artimiausio persekiotojo atitrūkusi dvejais taškais. Jeigu komanda laimės likusius keturis mačus, taps čempione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.