Pasaulio čempionato kamuolį išbandė Vokietijos futbolo žvaigždės

Praėjo dar tik savaitė laiko, o „Brazuca“ kamuolys tęsia savo kelionę aplink pasaulį. Kita stotelė – Vokietija. Šį kartą specialus kamuolys sukurtas Pasaulio futbolo čempionatui, su šešiomis integruotomis GoPro kameromis atvyko į Vokietiją pamatyti ir pajausti tikrą dvasią ir meilę futbolo žaidimui.

Oficialus pasaulio čempionato kamuolys atvyko į Vokietiją.
Oficialus pasaulio čempionato kamuolys atvyko į Vokietiją.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Apr 19, 2014, 1:33 AM, atnaujinta Feb 14, 2018, 1:02 PM

Vokietija, šalis, kurioje futbolas yra daugiau nei žaidimas. Kiekvienas jį gali žaisti ir tai sujungia žmones. Tokios pasaulinio futbolo žvaigždės, kaip Bastianas Schweinsteigeris, Manuelis Neueris, Philippas Lahmas išbandė „brazuca“ kamuolį.

Specialiai įkurtoje adidas inovacijų laboratorijoje, kamuolys patyrė, kaip yra sukuriamas ryšys tarp futbolo žaidėjų ir kamuolio. Visiškai nesvarbu, kas tu esi, ar ką tu darai, svarbiausia – aistra futbolo žaidimui. Tau reikia tik kelių žmonių ir kamuolio, tai viskas. Nuostabiausias dalykas yra tai, kad futbolas yra globalus. Jis jungia žmones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.