Portugalijos rinktinės vartininkas papildė „Žalgirio“ varžovus

Būsimieji „Žalgirio“ varžovai Čempionų lygoje – Zagrebo „Dinamo“ futbolininkai – Slovėnijoje sužaidė pirmąsias kontrolines rungtynes ir įsigijo žinomą vartininką, rašo zalgiris-vilnius.lt.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jun 29, 2014, 1:37 PM, atnaujinta Feb 12, 2018, 9:45 AM

Kroatai susitiko su Ploeščio „Petrolul“ (Rumunija) ekipa ir pralaimėjo jai 0:2 (0:1). Pirmąjį įvartį į „Dinamo“ vartus įmušė garsusis Adrianas Mutu.

Zagrebo komanda kėlinius žaidė beveik visiškai skirtingomis sudėtimis.

Pirmajame rungtyniavo Antonijo Ježina, Ivo Pinto, Leonardo Sigali, Josipas Šimuničius, Josipas Pivaričius, Arijanas Ademi, Paulo Machado, Domagojus Antoličius, Marko Pjaca, Duje Čopas ir Dejanas Radonjičius, antrajame – Marko Mikuličius, Jerko Leko, Jozo Šimunovičius, J. Šimuničius, Luisas Ibanezas, Goncalo Santosas, Jakovas Biljanas, Ante Čoričius, Ivanas Fioličius, Franko Andrijaševičius ir D. Čopas.

Be to, „Dinamo“ paskelbė, kad pasirašė 3 metų sutartį su vartininku Eduardo dos Reisu Carvalho, kuris su Portugalijos rinktine dalyvavo pasaulio čempionate Brazilijoje.

31 metų vartininkas savo šalies nacionalinėje komandoje yra sužaidęs 35 rungtynes, bet Brazilijoje buvo atsarginis ir aikštėje praleido tik 5 minutes per mačą su Gana, kai reikėjo pakeisti traumą patyrusį Beto.

2010-aisiais E. Carvalho buvo pasirašęs 4 metų sutartį su italų „Genoa“, bet praeitą sezoną buvo paskolintas gimtinės „Bragai“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.