Zagrebo „Dinamo“ futbolininkai LFF stadiono dangos nebijo

Zagrebo „Dinamo“ treneris į Vilnių atvyko nusiteikęs kovoti dėl dar vienos pergalės.

Zagrebo „Dinamo“ treniruotė Vilniuje.<br>M.Kulbio nuotr.
Zagrebo „Dinamo“ treniruotė Vilniuje.<br>M.Kulbio nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 21, 2014, 9:46 PM, atnaujinta Feb 11, 2018, 7:59 PM

Kroatijos čempionų strategas Zoranas Mamičius mano, kad Vilniuje jo ekipos laukia sunkios rungtynės, rašo zalgiris-vilnius.lt.

„Žaisime ant neįprastos dangos, tikimės sunkių rungtynių, - prieš vienintelę savo komandos treniruotę Vilniuje pirmadienio vakarą sakė kroatas. - Mūsų varžovas yra stiprus ir nusipelno pagarbos. Stengsimės žaisti geriausią savo žaidimą nuo pirmosios minutės, kontroliuoti rungtynių eigą, laimėti ir patekti į kitą etapą.“

Treneriui antrino „Dinamo“ legionierius iš Portugalijos Paulo Machado.

„Pirmąsias rungtynes laimėjome, tačiau „Žalgiris“ yra gera komanda. Gerbiame savo varžovus, bet atvykome čia laimėti dar vienas rungtynes ir patekti į kitą etapą“, - sakė Zagrebo ekipos vidurio saugas.

Vilniaus komanda turi daugiau pulti, stengtis įmušti įvartį, tačiau Z. Mamičius, formuodamas savo ekipos starto sudėtį, į tai neketina atsižvelgti.

„Mūsų taktinė schema bus tokia pati kaip Zagrebe, visada stengiamės žaisti savo žaidimą, - sakė Z. Mamičius. - Varžovai rytoj turi keisti savo stilių, tačiau mes stengsimės pulti ir laimėti.“

„Dinamo“ treneris taip pat neslėpė, kad sekmadienį, stengdamasis geriau parengti komandą rungtynėms Vilniuje, Zagrebe surengė treniruotę dirbtinės dangos aikštėje.

„Praeityje esame žaidę keletą rungtynių tokioje aikštėje su Helsinkio, Zalcburgo komandomis, todėl žinome, ko tikėtis“, - teigė Z. Mamičius.

Geras žaidimas namie ir 2 įvarčių atsarga leistų „Dinamo“ strategui po truputį pradėti galvoti apie galimas Čempionų lygos atrankos III etapo rungtynes su danų „Aalborg“, bet treneris to nedaro.

„Esame visiškai susikoncentravę į mačą Vilniuje. Tai yra mūsų pagrindinis ir vienintelis tikslas“, - teigė Z. Mamičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.