Dar viena piktžaizdė? „Trakai“ nepasitiki „Žalgiriu“ ir teisėju

„Trakų“ klubas ėmė įtarinėti „Žalgirį“ ir teisėją S.Slyvą.<br>T.Bauro nuotr.
„Trakų“ klubas ėmė įtarinėti „Žalgirį“ ir teisėją S.Slyvą.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 6, 2014, 5:36 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 10:03 AM

Nors Lietuvos futbolo čempionate intriga išblėso – Vilniaus „Žalgiris“ tik teoriškai gali nelaimėti titulo – įtampa niekur nedingo. Dar prieš A lygos sezoną ambicingai „Žalgiriui“ įkąsti panoręs Edgaras Jankauskas ir „Trakai“ sekmadienį 0:3 pralaimėjo žalgiriečiams. „Kova dėl titulo baigta“, – sakė E.Jankauskas.

Tačiau nors ir padėjo tašką trofėjaus vaikymosi varžybose, „Trakai“ neatsitraukia kitame fronte – kritikos.

„Šios rungtynės buvo tarsi pakartojimas to, kas gegužės 3 dieną vyko Marijampolėje, kai „Sūduva“ žaidė su tuo pačiu „Žalgiriu“, o tam susitikimui vadovavo tas pats Sergejus Slyva. Trumpai prisimenant tas rungtynes Marijampolėje, Tomas Snapkauskas keistomis aplinkybėmis 12 minutę buvo pašalintas iš aikštės, o vėliau turėdami kiekybinį pranašumą, žalgiriečiai lengvai nugalėjo aikštės šeimininkus. Šįsyk rungtynėse taip pat buvo įmušti trys įvarčiai – ir visi tuo metu, kai trakiškiai dar nebuvo atsigavę po šoko, kai iš aikštės buvo pašalintas Tadas Labukas“, – nepasitikėjimą „Žalgiriu“ ir teisėju S.Slyva išreiškė „Trakų“ klubas savo oficialioje svetainėje.

„Aš jokiu būdu nenoriu teisinti savo žaidėjo, tačiau tokiose centrinėse rungtynėse, kurių žmonės laukia, aukoja laiką, pinigus, tikisi kažkokios kovos, teisėjams reikėtų savo ego praryti, galbūt, neišgirsti. Mes čia esame tam, kad padėtumėm Lietuvos futbolui, kad keltumėm susidomėjimą juo. O dabar rungtynės baigėsi pirmajame kėlinyje – žiūrovams stebėti, kaip traukinys važiuoja į vieną pusę – nėra įdomu“, – sakė E.Jankauskas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.