Anglijos rinktinė lietuvių iššūkį priims praretėjusi

Adamas Lallana, Fraseris Forsteris, Luke'as Shaw, Danielis Sturridge'as ir Raheemas Sterlingas – visi šie futbolininkai buvo pakviesti į Anglijos rinktinę „Euro 2016“ atrankos rungtynėms su Lietuva bei draugiškam mačui su Italija, bet žaisti negalės. F.Forsteris ir L.Shaw buvo išbraukti jau anksčiau, o A.Lallana, D.Sturridge'as ir L.Shaw susižeidė per savaitgalio rungtynes su „Manchester United“.

D.Sturridge'as (prie kamuolio) patyrė traumą.<br>AP nuotr.
D.Sturridge'as (prie kamuolio) patyrė traumą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 23, 2015, 7:15 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 11:24 AM

Į Lietuvos ir Anglijos rungtynes vyks ir „Lietuvos ryto“ žurnalistai. Visas naujienas sekite portale lrytas.lt, „Lietuvos ryto“ dienraštyje ir nepamirškite prisijungti „Facebook'e“.

Kirkšnį susižeidęs A.Lallana tikrai nežais, o šlaunies traumą patyręs D.Sturridge'as ir pėdą susižeidęs R.Sterlingas atsidūrė po klaustuku. Bet tikimybė, kad jie žais – labai maža.

Lietuvos rinktinė taip pat neišvengė traumų. Komandai padėti negalės koją susižeidęs Arvydas Novikovas bei po kelio raiščių traumos atsigaudinėjantis Lukas Spalvis. Lietuvos rinktinė į stovyklą kvietė ir PAR gimusį Larry Coheną, kuris neseniai gavo Lietuvos pilietybę, bet FIFA užkirto kelią tokiam perėjimui.

Lietuvos ir Anglijos rinktinės Vemblio stadione žais kovo 27 dieną. Mačą 21 val. 45 min. transliuos LRT televizija.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.