Anglų vartų sargui J. Hartui trūksta žinių apie lietuvius

J.Hartas apie būsimą varžovę žino nedaug.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
J.Hartas apie būsimą varžovę žino nedaug.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 26, 2015, 4:10 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 5:14 AM

Lionelis Messi – neįtikėtinas, Sergio Aguero – negailestingas vartininkams, Wayne'as Rooney – puolėjo etalonas. Taip apie vienus geriausių puolėjų pasaulyje kalbėjo Anglijos rinktinės ir „Manchester City“ vartininkas Joe Hartas.

Tarp jų nebuvo Pakruojo „Kruojos“ veterano Ričardo Beniušio, Tirgu Žiu „Pandurii“ puolėjo Deivydo Matulevičiaus ar jaunojo „Leicester City“ puolėjo Simono Stankevičiaus, rašo „The Guardian“.

Penktadienį Londono Vemblio stadione Anglijos futbolo žvaigždės priims lietuvius 2016 metų Europos čempionato atrankos rungtynėse, tačiau J.Hartas neslepia apie varžovus žinąs nedaug.

„Nėra prasmės meluoti ir sakyti, kad žinau viską apie Lietuvos rinktinę. Tačiau iki rungtynių mes išanalizuosime varžovus, kaip tik įmanoma, nes šiuo metu penktadienio rungtynės yra pagrindinės.

Žinosime viską, ką turime žinoti. Jų stipriąsias ir silpnąsias puses. O aš žinosiu viską apie jų puolimo grandį ir kaip jie žaidžia.

Žinau, kad nebus taip paprasta. Rungtynėse gali daug kas įvykti ir mes turime būti pasirengę bet kam“, – kalbėjo J.Hartas.

Anglijos rinktinė E grupėje turi 12 taškų ir yra pirmoje vietoje. Lietuviai su 6 taškais – ketvirti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.