Šveicarai rungtynėms Vilniuje jau įsigijo tūkstantį bilietų

„Alpių Messi“ vadinamas Xherdanas Shaqiri, „Napoli“ klubo kapitonas Gokhanas Inleris, su „Juventus“ komanda prieš Madrido „Real“ laimėjęs Stephenas Lichtsteineris ir kitos futbolo žvaigždės kartu su devinta pasaulyje reitinguojama Šveicarijos futbolo rinktine birželio 14-ąją viešės Vilniuje.

Lietuvos ir Šveicarijos rinktinių dvikova vyks birželio 14 d. nuo 21 val. 45 min. LFF stadione.<br>V.Knyzelio (LFF) nuotr.
Lietuvos ir Šveicarijos rinktinių dvikova vyks birželio 14 d. nuo 21 val. 45 min. LFF stadione.<br>V.Knyzelio (LFF) nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 7, 2015, 7:47 PM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:33 PM

Ketvirtadienį paskelbtame FIFA rinktinių reitinge Šveicarija toliau žengia 9-oje vietoje ir lenkia Ispanijos, Prancūzijos, Italijos, Anglijos rinktines. 2014 metų Pasaulio čempionate Brazilijoje šveicarai pateko į aštuntfinalį, kur tik po pratęsimo nusileido būsimai finalininkei Argentinai.

Vieną talentingiausių visų laikų šveicarų futbolo ekipų Lietuvoje ruošiasi palaikyti ir įspūdingas aistruolių būrys – Šveicarijos futbolo asociacija savo rinktinės gerbėjams rezervavo tūkstantį bilietų.

„Mūsų aistruoliai taip pat jau įsigijo beveik tūkstantį abonementų į šių metų rinktinės namų rungtynes, todėl netoli pusės vietų LFF stadione jau užimta, – atskleidė LFF generalinis direktorius Edvinas Eimontas – Vis tik rinktinei svarbus kiekvieno palaikymas, todėl norime suteikti galimybę iš anksto pirkti bilietus pigiau. Taip žiūrovai ne tik sutaupys, bet ir išvengs eilių, kurios dažnai susidaro paskutinėmis dienomis bei pačių rungtynių dieną.“

2016 m. Europos čempionato atrankos E grupėje šveicarai su 9 taškais dalijasi 2-3 vietas, o Lietuvos rinktinė su 6 taškais žengia 4 pozicijoje.

Lietuvos ir Šveicarijos rinktinių dvikova vyks birželio 14 d. nuo 21 val. 45 min. LFF stadione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.