L. Varanavičius pratrūko: banditai sukūrė banditišką piramidę

Po eilinio Lietuvos futbolo rinktinės pralaimėjimo – šįkart Maltos rinktinei – socialiniame tinkle „Facebook“ virė aistros. Labiausiai dėl nacionalinės komandos nesėkmių virtinės sielojosi buvęs šalies futbolo federacijos prezidentas (LFF) Liutauras Varanavičius, kuris komentaruose pažėrė aštrių kritikos strėlių. Jos visos buvo nukreiptos dabartinei LFF valdžiai, kuri vadinama banditiška.

LFF prezidentas L.Varanavičius ir LFF generalinis sekretorius J.Kvedaras 2012 metais.<br>M.Patašiaus nuotr.
LFF prezidentas L.Varanavičius ir LFF generalinis sekretorius J.Kvedaras 2012 metais.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt ir eurofootball.lt

Jun 9, 2015, 9:34 AM, atnaujinta Nov 23, 2017, 3:18 PM

„Mano kaltė, kad per paskutinius 3-4 savo prezidentavimo metus šitiems nusikaltėliams sukūriau nerealias sąlygas nieko nedarant gauti po 5 mln. eurų, gėda, neturiu žodžių“, – rašė L.Varanavičius, bendraudamas su kitais socialinio tinklo draugais.

„Aš jaučiu kaltę, gėdą ir dar pora šlykštesnių jausmų.

Na, aš dirbau užsienyje, tam kad šitie banditai galėtų kurti savo banditišką piramidę lochų, kurie maitinami iš centro balsuotų už savo maitintojus... Ir naiviai tikėjau, kad užaugs nauja karta, kuri nenorės vogti.... Deja, užaugo Kvedariukai ir jie yra dabartinio futbolo pagrindas – todėl, kelias vienas – arba juos išnaikinti, arba žiūrėti tokį futbolą toliau... Į mano pasiūlymus keisti situaciją atsakymai vieno tipo – bijau, palaukim 4 metus, etc..... Būtų gal ir px, bet skauda“, – reiškė savo pasipiktinimą buvęs prezidentas.

Prieš trejus metus LFF dvi kadencijas, nuo 2000-ųjų iki 2012 metų, vadovavęs L.Varanavičius rinkimuose netikėtai postą perleido 12 metų LFF generaliniu sekretoriumi dirbusiam J.Kvedarui.

Nors apie rinkimus L.Varanavičius ir motyvus trauktis nekalbėjo su žiniasklaida, po metų vyras buvo rimtai sumuštas. Manoma, kad tai buvo galimai įvykdyta dėl buvusio jo darbo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.