Lietuvos futbolininkų šansai nepralaimėti Anglijai gerėja

Lietuvos futbolo rinktinei – lyg ir paguodžiančios žinios iš Anglijos ekipos stovyklos. Jau ankščiau laiko vietą 2016-ųjų Europos čempionate vietą išsikovojusi Anglija prieš du paskutiniuosius mačus byra – komandai mažiausiai padėti negalės vienas futbolininkas, tačiau ketuverių žaidėjų sveikata treneriams kelia rūpesčius.

Nežinia, ar su Lietuva galės žaisti Anglijos rinktinės puolėjas W.Rooney.<br>APF nuotr.
Nežinia, ar su Lietuva galės žaisti Anglijos rinktinės puolėjas W.Rooney.<br>APF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 7, 2015, 11:31 AM, atnaujinta Oct 11, 2017, 3:06 PM

Lietuvos futbolininkai penktadienį ir pirmadienį sužais paskutiniuosius du 2016-ųjų Europos futbolo čempionato E grupės atrankos turnyro mačus. Penktadienį išvykoje lietuviai grumsis su Slovėnija, o pirmadienį namuose sostinės LFF stadione – su favoritais anglais.

Anglų trenerių štabas oficialiai pranešė, kad dėl traumos ekipai akistatose su Estija ir Lietuva tikrai nežais „Everton“ ekipos žaidėjas Johnas Stonesas.

Klausimas, ar Anglijai dvejose rungtynėse padėti galės puolėjai Wayne'as Rooney ir jaunasis Danny Ingsas, nedidelę traumą po eilinio čempionato turo yra gavęs saugas Tomas Cleverley. Šiokių tokių sveikatos negalavimų turi ir Theo Walcottas.

Rinktinės treneris Roy'us Hodgsonas šias netektis siekia „užkamšyti“ ir jau į ekipos stovyklą iškvietė „Tottenham Hotspurs“ futbolininkus Androsą Townsendą ir Kyle'ą Wolkerį.

„Tai tikrai nemalonios mums žinios, bet privalome kovoti su tais žaidėjais, kurie yra“, – tepasakė R.Hodgsonas.

Likus dviem mačams iki atrankos pabaigos anglai E grupėje po 8 mačų turi 24 taškus ir jau užsitikrino pirmąją poziciją. Antri su 15 taškų žengia šveicarai, treti – su 12 taškų yra slovėnai. Ketvirtoje pozicijoje su 10 taškų yra įsitaisę estai ir tik penkta – Lietuva. Mūsų ekipos sąskaitoje – 9 taškai.

Norint bent turėti teorinius šansus kovoti dėl trečiosios vietos grupėje, kuri dar suteikia galimybę tęsti kovą atkrintamuosiuose mačuose dėl kelialapio į 2016-ųjų pirmenybes Prancūzijoje, reikia, kad savo dvikovas laimėtų autsaideris San Marinas, o Lietuva įveiktų tiek Slovėniją, tiek ir Angliją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo