Londono derbyje intrigos nebuvo: „Arsenal“ nušlavė varžovus

Dviejų Londono komandų derbyje „Emirates“ stadione susitiko dvi Londono ekipos – „Arsenal“ prieš „Chelsea“. Pirmajame kėlinyje lyg ant sparnų rungtyniavę „kanonieriai“ rezultatu 3:0 sutriuškino Antonio Conte auklėtinius.

Mesutas Ozilas galutinai „pribaigė“ „Chelsea“ futbolininkus, pelnydamas trečią rungtynių įvartį.
Mesutas Ozilas galutinai „pribaigė“ „Chelsea“ futbolininkus, pelnydamas trečią rungtynių įvartį.
Daugiau nuotraukų (1)

eurofootball.lt

2016-09-24 22:01, atnaujinta 2017-05-12 02:45

Nuo pat rungtynių pradžios „kanonieriai“ aktyviai spaudė varžovus jų aikštės pusėje ir jau 3-ąją minutę pavojingai iš maždaug 18 metrų smūgiavo Santi Cazorla. Vis dėlto Thibaut Courtois reagavo į ispano smūgį.

Ilgai pirmojo įvarčio „Emirates“ stadione susirinkusiems sirgaliams laukti neprireikė – 11-ąją minutę po Gary Cahillo klaidos į priekį pasileidęs Alexis Sanchezas perkėlė kamuolį per vartininką ir išvedė šeimininkus į priekį.

Užsivedę „kanonieriai“ sustoti ties vienu įvarčiu neketino ir 14-ąją minutę „Chelsea“ buvo pasiųstas į nokdauną. Į baudos aikštelę įkirtęs Hectoras Bellerinas atliko tikslų perdavimą Theo Walcottui, kuriam beliko tik nukreipti kamuolį į varžovų ginamus vartus.

22-ąją minutę arti tikslo pelnyti pirmąją įvartį „Chelsea“ gretose buvo Willianas, tačiau jo smūgiuotas kamuolys praskriejo šalia vartų. 40-ąją minutę Mesutas Ozilas smeigė vinį – po aukšto A. Sanchezo perdavimo vokietis atliko smūgį ir pasiuntė trečiąjį įvartį į „mėlynųjų“ ekipos vartus.

Antrajame kėlinyje įvarčių daugiau nebuvo pelnyta, tačiau „Arsenal“ buvo toks pat aktyvus. 68-ąją minutę į T. Walcotto smūgį reagavo T. Courtois.

83-ąją minutę puikią progą pasiekti paguodos įvartį turėjo po keitimo pasirodęs Michy Batshuayi. Belgas vienas su kamuoliu pabėgo į priekį, tačiau jam pergudrauti patyrusio Petro Čecho nepavyko.

Pergalę iškovojęs „Arsenal“ pakilo į trečiąją vietą ir kartu su „Liverpool“ bei „Everton“ turi po 13 taškų. „Chelsea“ ekipai tai buvo antrasis pralaimėjimas iš eilės. A. Conte treniruojama komanda nukrito į aštuntąją poziciją.

Rezultatas:

„Arsenal“ 3 – 0 „Chelsea“

11' [1 – 0] A. Sanchez

14' [2 – 0] T. Walcott

40' [3 – 0] M. Ozil

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.