Neįtikėtina – dėl trylikamečio vunderkindo kovoja net „Manchester City“

Futbolo pasaulyje neseniai iškilo nauja žvaigždė – iki šiol mažai kam girdėtas trylikametis Karamoko Dembele. Jaunasis futbolininkas praeitą savaitę sensacingai žengė į aikštę atstovaudamas Glazgo „Celtic“ dvidešimtmečių ekipai, o šiuo metu britų spauda teigia, kad „Manchester City“ klubas yra pasiryžęs prisivilioti šį talentą.

Instagram nuotr.
Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2016-10-11 14:36, atnaujinta 2017-05-11 02:51

Vunderkindas „Celtic“ jaunimo komandoje debiutavo mačo prieš „Hearts“ klubą metu, kuomet į aikštę išbėgo po keitimo. Nuo to laiko internetas prisipildė vaizdo įrašais, kuriuose futbolininkas meistriškai klaidindamas varžovus demonstruoja įspūdingą žaidimą.

Tai, žinoma, sukėlė ir futbolo grandų susidomėjimą šiuo talentingu jaunuoliu. Anglijos nacionalinės rinktinės atstovai jau dabar stengiasi užtikrinti, kad K. Dembele ateityje atstovautų savo gimtąją šalį, o dienraštis „The Sun“ teigia, kad „Manchester City“ klubas taip pat svajoja išvysti jį savo gretose.

Klubo skautai britų spaudai atskleidė, kad šiuo talentu domisi jau kurį laiką: „Mūsų akiratyje šis žaidėjas yra jau ne vieną mėnesį. Klubas nuolat ieško potencialių žvaigždžių, o K. Dembele yra būtent toks“.

Neabejojama, kad už žaidėją Mančesterio klubas turėtų pakloti nemažą sumą. Perėjimo atveju K. Dembele rungtyniautų „Manchester City“ akademijos komandoje, kurioje tolimesne žaidėjo karjera rūpintųsi būtent šio klubo vadovybė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.