„Manchester United“ klubo futbolininkas neteko pusbrolio – nušautas per apiplėšimą

„Manchester United“ ekipos žaidėjo ir Argentinos futbolo rinktinės nario 26-erių Marcoso Rojo pusbrolis buvo nušautas gimtojoje šalyje, kai užpuolęs su ginklu rankoje bandė apiplėšti buvusį policininką.

M.Rojo pusbrolis buvo nušautas per ginkluotą apiplėšimą<br>AFP nuotr.
M.Rojo pusbrolis buvo nušautas per ginkluotą apiplėšimą<br>AFP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2017-03-07 11:26, atnaujinta 2017-04-08 11:35

Kaip teigiama, 17-metis Jeronimo Rojo ir jo draugas 26-erių Ivanas Rodrigo Barbosa pirmadienį vakare buvo nušauti La Platoje, kai bandė apiplėšti buvusį policininką 50-metį Raulį Diazą.

Ivanas mirė nuo šautinės žaizdos vietoje, o Jeronimo, sužeistas į petį – ligoninėje, prabėgus septynioms valandoms po incidento .

Policijos pareigūnai tikina, kad du plėšikai užsipuolė taksistu dirbantį R.Diazą, tačiau šis panaudojo ginklą, skirtą savigynai. Aiškinama, kad buvęs pareigūnas būtinos ginties neviršijo ir baudžiamoji byla jam nebus keliama. Tyrimas konstatavo, kad du vyrai privažiavo prie taksisto motociklu ir nukreipė ginklą į R.Diazą.

Teigiama, kad prieš užpuolant buvusį policijos pareigūną, du plėšikai siekė pasipelnyti iš kito taksisto, tačiau šis sugebėjo ištrūkti ir pabėgti.

Dabar Mančesteryje žaidžiantis Marcusas Rojo tai pat nėra „dievo avinėlis“ – sportininkas 2010-siais užsipuolė vyrą ir jį sumušė. Už tai M.Rojo gavo lygtinę bausmę.

2012 metais futbolininkas susikivirčijo su kaimynu ir konfliktą gesino tik policijos pareigūnai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.