2020 metais Čempionų lygos finalas vyks Stambule

Ataturko Olimpinis stadionas Stambule priims Čempionų lygos finalą 2020 metais. Stambulas šįkart UEFA vykdomojo komiteto narių balsavime nurungė Lisaboną.

Čempionų lygos finalas grįžta į Stambulą.<br>AP nuotr.
Čempionų lygos finalas grįžta į Stambulą.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 25, 2018, 9:55 AM

Didžiausias Turkijos miestas tokią garbę gavo antrą kartą, 2005 metais Stambule įvyko vienas įsimintiniausių Čempionų lygos finalų, kuriame „Liverpool“ futbolininkai buvo atsilikęs 0:3 nuo „Milan“ po pirmojo kėlinio, bet sugebėjo išlyginti rezultatą ir laimėti per 11 metrų baudinių seriją.

Stambulas, o taip pat ir kiti Turkijos miestai pretenduoja ir į 2024 metų Europos futbolo pirmenybes. UEFA Vykdomojo komiteto nariai rugsėjį spręs dėl Europos čempionato šeimininkės, kuria pretenduoja tapti ir Vokietija.

Tuo tarpu ne toli nuo Lietuvos – Lenkijos kurorte Gdanske 2020 metais vyks Europos lygos finalas. Moterų futbolo klubų Čempionų lygos finalas bus surengtas Vienoje.

Primename, kad kitų metų Čempionų lygos finalas bus žaidžiamas Madride, o jau šį šeštadienį Madrido „Real“ ir „Liverpool“ susirems dėl titulo Kijeve.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.