Anglijos futbolo žvaigždės tatuiruotė sukėlė pasipiktinimą: teko pasiaiškinti

Tatuiruotės ant kūno daugeliui yra meno kūriniai, kurie turi tam tikras reikšmes. Jomis labai dažnai  žavimasi. Tiesa, taip yra ne visada, o kai kurie piešiniai ant kūno, kai jų reikšmė neaiški, gali sukelti  pasipiktinimą.

 R.Sterlingas dėl kontraversiškos tatuiruotės susilaukė kritikos.<br> Lrytas.lt montažas
 R.Sterlingas dėl kontraversiškos tatuiruotės susilaukė kritikos.<br> Lrytas.lt montažas
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2018, 8:02 PM, atnaujinta May 31, 2018, 8:04 PM

Tuo teko įsitikinti „Manchester City“ komandos ir Anglijos rinktinės žvaigždei 23-ejų Raheemui Sterlingui. Treniruotės metu ant dešiniosios futbolininko kojos buvo užfiksuotas ištatuiruotas automatinis šautuvas, kuris greitai susilaukė visuomenės dėmesio.

Futbolininkas imtas kritikuoti, esą tai yra labai blogas pavyzdys jį sekantiems vaikams.

Bene aršiausiai reagavo kampanijos „Moterys prieš ginklus“ įkūrėja Lucy Cope, kurios sūnus buvo nušautas Londone 2002-aisiais prie vieno naktinių klubų.

„Ši tatuiruotė yra bjauri. R.Sterlingui turėtų būti gėda. Tai visiškai nepriimtina. Tikimės, kad jis šią lazerių pagalba panaikins. Jei ne, jis turėtų būti išmestas iš Anglijos komandos“, – piktinosi ji.

Tiesa, netikėtos kritikos sulaukęs futbolininkas nepasimetė ir netrukus pateikė paaiškinimą.

„Kai man buvo dveji metai, mano tėvas buvo nušautas. Aš sau pažadėjau, kad niekada gyvenime neliesiu ginklo. Aš šaudau savo dešine koja, todėl tai turi gilesnę reikšmę ir tai vis dar yra neužbaigta“, – savo asmeninėje „Instagram“ paskyroje rašė jis.

Šį sezoną su „Manchester City“ ekipa triumfavęs futbolininkas šiuo metu su Anglijos rinktine pluša treniruočių stovykloje bei ruošiasi birželio 14-ąją startuosiančiam pasaulio čempionatui Rusijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.