„Trakų“ rungtynės gerbėjams bus matomesnės nei anksčiau

Senosios sostinės riterių gyvenimas nuo šiol ir televizijos eteryje. „Trakų“ klubas pasirašė bendradarbiavimo sutartį su INIT televizija, kuri nuo šiol išskirtinai rodys riterių rungtynes. Tokiu būdu „Trakai“ tapo pirmuoju A lygos klubu, oficialiai bendradarbiaujančiu su televizija.

Trakų komandos gerbėjai kovas galės stebėti per televiziją.<br>T.Bauro nuotr.
Trakų komandos gerbėjai kovas galės stebėti per televiziją.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 5, 2018, 10:39 AM, atnaujinta Jul 5, 2018, 10:40 AM

“Labai džiaugiamės, tapę vieninteliu Lietuvos futbolo klubu, kurio rungtynes bus galima matyti ir per televiziją. Tai reiškia, kad „Trakų“ rungtynės bus matomos ne tik miestuose, bet ir miesteliuose, regionuose ar net kaimuose. Kažkur ten žmonės mažiau naudojasi internetu, o čia jiems bus suteikta galimybė stebėti lietuvišką futbolą“, – apie sutartį sakė „Trakų“ direktorius Virmantas Lemežis.

„Mes džiaugiamės, galėdami INIT TV žiūrovams, tiesiogiai transliuoti futbolo klubo „Trakai“ žaidžiamas Europos taurės atrankos ir A lygos rungtynes.

Nuo šiol jiems atsiranda galimybė pamatyti savo mėgstamos komandos žaidimą ne tik Vilniaus stadione, bet ir įsijungus televiziją. Taip tikimės prisidėti prie „Trakų“ klubo ir paties futbolo populiarinimo“, – sakė naujojo Trakų miesto komandos partnerio vadovė Vilma Marciulevičiūtė.

Bus transliuojamos visos „Trakų“ A lygos namų ir išvykos rungtynes bei namų rungtynes UEFA Europos lygos atrankoje. Ši televizija yra pasiekiama milijonui žmonių mūsų šalyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.